Οι συνεργάτες μας

Γεώργιος Εμμανουηλίδης DDS, MPH, MSc
Eιδικός Ορθοδοντικός Α.Π.Θ.

Ο ορθοδοντικός Γεώργιος Εμμανουηλίδης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στην Ορθοδοντική του ΑΠΘ διάρκειας 3,5 ετών (MSc) καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία (ΜPH) . Είναι πιστοποιημένος πάροχος στη μέθοδο διαφανών ναρθήκων Invisalign από το 2017, ενώ από το 2021 είναι Gold Invisalign provider. Επίσης διαθέτει πιστοποίηση στη μέθοδο γλωσσικής ορθοδοντικής WIN από το 2017. Είναι συνεργάτης του ιατρείου μας από το 2019 και ασχολείται αποκλειστικά με την ορθοδοντική θεραπεία παιδιών και ενηλίκων. Παράλληλα, αναλαβάνει και σύνθετα περιστατικά περιοδοντικών ασθενών του ιατρείου μας που χρειάζεται να διορθώσουν την αισθητική του χαμόγελου τους με ορθοδοντική θεραπεία.

Θάνια Καρυπίδου DDS, MSc
Ενδοδοντολόγος Α.Π.Θ.

Η Θάνια Καρυπίδου είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με μετεκπαίδευση στην Ενδοδοντολογία . Είναι εξωτερικός συνεργάτης στο ιατρείο μας από το 2019 και αναλαμβάνει όλες τις  απονευρώσεις (ενδοδοντικές θεραπείες μονόρριζων, πολύρριζων δοντιών και επαναλήψεις ενδοδοντικών θεραπειών)  χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα (μεγεθυντικά γυαλιά, μηχανοκίνητα, σύγχρονες τεχνικές έμφραξης ριζικών σωλήνων, ψηφιακή ακτινογραφία), ενώ σε όλα τα  σύνθετα περιστατικά χρησιμοποιεί και το οδοντιατρικό μικροσκόπιο για μεγαλύτερη ακρίβεια στη διάγνωση και αντιμετώπιση.

Θάνος Παπαδόπουλος DDS, MSc
Xειρουργός Οδοντίατρος ΑΠΘ- Μετεκπαιδευθείς στην Οδοντική Χειρουργική και Αισθητική Οδοντιατρική ΑΠΘ

Ο οδοντίατρος Θάνος Παπαδόπουλος είναι εξωτερικός συνεργάτης στο ιατρείο μας από το 2018, αναλαμβάνει απαιτητικά περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής στην πρόσθια ζώνη (όψεις πορσελάνης-ρητίνης) καθώς και αποκαταστάσεις οπισθίων δοντιών (εμφράξεις σύνθετης ρητίνης- επένθετα ρητίνης-πορσελάνης).